Sider

onsdag den 30. januar 2013

Rose freebie

Så er det onsdag igen, her i huset er der travlhed, Maja har sin sidste arbejdsdag på det ny teater. Vi har de sidste dage fået flyttet hendes ting hjem og fået gjort hendes lejlighed ren så den nu er klar til at hendes lejer kan flytte ind til den 1. På fredag holder vi en lille afskedsfest for hende for de nærmeste venner og familie og den 6 går turen til Australien for hende.


Men selv om tiden flyver her skal der da lige en freebie eller to på til jer at downloade. Jeg syntes jeg manglede et rigtigt rosenblad til mine store hjemmelavede roser, har lavet denne skærefil af et photo af et rosenblad, lidt photoshop arbejde inden det blev hentet ind i studio og lavet til skærerfil


Download udløbet



Download udløbet



Her er et eksempel på rosen og bladet, jeg har lavet en matte til rosenbladet uden udskæringer som er med i download filen men den er ikke vist her, lige som det er den lyserøde rose der er download til , den røde er kun med 6 buer.

Her er en lille vejledning til rosen

3D Rose 
Skær rosen i den størrelse du ønsker.
          
Tag blomst med 1 klip. Lim bladene sammen ved klippet, gør det samme med blomsterne med 1- 2 og 3 udklippede blade så de dannersmå  skåle. 

Tag alle delene og rul bladene bagover, så de får fin kurveRul de 3 blad afskæringer sammen på den lange led            

Kom en god klat flydende lim i blomst som er uden hul i spidsen, sæt blomst                          Med 1 udklippet blad indeni, sæt den med 2 udklippede blade i næst, de 3 udklippede blade andre til sidst puttes de afskårende stumper med 3 -2 og 1 bue i, kom lim i efter hånden som du kan se der mangler lim, lad rose tørre. Rul kanterne så de ser pæne ud med strikkepind eller over penselskaft, og giv den glossy eller glimmer langs kanterne. 

God arbejdslyst

tirsdag den 29. januar 2013

Forklædt dåse

 
En lille værtindegave, dåse pyntet med papir og hjemmelavede blomster og fyldt med fyrfadslys.
Dåsen deltager i udfordringen hos Panduro Hobby
 
 



E

torsdag den 24. januar 2013

Vejledning til Freebie download

Hej jeg kan forstå der er mange der ikke kan få download til at virke, her er en lille vejledning. jeg  mener ikke man behøver at registrer sig hos 4shared for at downloade filen,  prøv først uden, ellers må i registrer jer det er gratis-

1:  tryk under billedet hvor der står download her
2: du kommer til 4shared siden her trykker du på boksen hvor jeg har sat den sorte pil se billedet herunder


3: du bliver sendt til næste fase, her trykker du på free download knappen under de 20 sek der hvor den sorte pil er, se billede så venter du til de 20 sekunder er gået , nogle comp er sat til automatisk at starte andre kommer en boks hvor der står download.



Derefter er det bare at finde stedet på din computer hvor dine downloadede filer ligger og derfra hente den ind i silhouette programmet

Jeg håber denne lille vejledning kan hjælpe

onsdag den 23. januar 2013

Det store udland downunder skal låne min lille datter

Pyha tingene her i Kværkeby er gået stærkt de sidste par uger. Min datter Maja på 22 år har besluttet at opsige sin stilling som Suchef og kok på det ny Teater og fået sig et job i Australien som tjener/ kok i Adelaide på Herford beefstow der. Hun skal være der i 1 år og har derfor lejet sin lejlighed ud,
men hun har en lille hund han kan desværre ikke følge med hende Australien er lidt besværlig at få hunden med til, den skal i karentæne osv. samt at arbejdstiden er min 45 timer ugentlig så han bliver hjemme hos mig. Pumba er altid i dagpleje hos mig når Maja har været på arbejde, hun afleverer om morgnen og henter ham om aftenen når hun har fri og han er vant til at sove her når hun ikke har været hjemme, så hans hverdag bliver ikke forandret så meget. Min lille Gizmo og Pumba er meget glade for hinanden så det skal nok gå fint
  
 
Lige nu nyder han bare varmen foran ovnen nu da kulden har taget fat, et rigtig hundeliv
 
Min mand og jeg er glade på hendes vegne, men 1 år er langtid at undværer hende, men det er jo en oplevelse for livet så håber hun bliver glad for at værer der

 

Så er det onsdags freebie

Lidt nyt til silhouetten, denne uges freebie er blad "snirkler" somjeg oprindeligt havde lavet til et bryllupskort, men jævntlig bruger til et enkelt kort.   
 
 
Download filen her


 

Her er skærerfilen brugt til et neutralt kort, lidt små blomster punchet ud med halvperle i midten er fordelt rundt på bladsnirklen. Teksten er skrevet på computeren, lidt bånd rester og færdig et hurtigt lille kort. 

torsdag den 17. januar 2013

Forsinket onsdags freebie

Ups onsdagen forsvandt og jeg havde glemt at lægge filen ind, men her er den denne gang en skrivemaskine jeg har lavet, der er lavet en matte i hvid som jeg har printet teksten på med P&C funktionen, den sorte skrivemaskine er lagt oven på denne, både matte, tekst og skrivemaskine er i denne fil.


Download filen her



Her er et eksempel på hvordan jeg har brugt skrivemaskinen

onsdag den 9. januar 2013

Onsdags freebie

Et hurtigt lille indlæg, denne uges freebie er de filer jeg har lavet til kaffedåsen iGodt nytår indlægget d. 2 januar 2013. Alle Filerne er ligger til fri download 14 dage derefter slettes linket så download mens den er der. Det kunne være sjovt at se hvad i får lavet med minedesigns send mig endelig et link eller billede af jeres produkt.

Downlad udløbet


fredag den 4. januar 2013

Et par ekstra freebies til weekenden



Download udløbet

God weekend allesammen, sad og ryddede op på computeren og fandt denne Gine med skørt, syntes i skulle have denne også nu da det snart bliver konfirmations sæson. Denne slanke gine er lavet fordi jeg syntes at den passede bedre til en ung piges invitation. Samme gine der er brugt på begge billeder, på æsken har stangen bare fået et lille ombuk. Skørtet er skåret i samme papir som baggrunds papiret på kortet og limet på ginen, en strimmel organsa er riet og bundet rundt om ginens talje.

onsdag den 2. januar 2013

Freebies Silhouette filer


Som noget nyt vil jeg hver onsdag lægge skærerfiler på min blog som jeg selv har lavet på min blog til  download.  Filerne vil blive i studio format til at skærer på Silhouette maskinerne.

Jeg elsker min Silhouette Cameo maskine og laver næsten hver dag nye skærer filer og vil gerne dele nogle af disse med alle der kigger her forbi 

Første freebie vil være kortbasen til dette kort.



Download udløbet

Godt nytår


Så er 2012 pludselig slut og vi er nu i 2013 puha syntes tiden er gået stærkt.
jeg har ikke været så god til at få lavet indlæg på min blog i 2012, men har 
besluttet at i 13 skal jeg blive bedre til dette.

Lidt kreativitet er det dog blevet til også i årets slutning, december blev der lavet både j
ulekort og lidt gaver, her er lidt af det jeg nåede i december.

Først lidt af de mange julekort jeg har lavet, tror det er blevet til ca. 40 julekort i år, nogle af kortene har jeg lavet flere af hver med små forandringer evnt. i farve, billede, tekst osv.  her et lille udpluk af nogle af dem.


Dette easelkort er lavet af rester af Panduro papir fra 2011


Dette kort er lavet med papir fra en 12X12 blok fra Søsterne Grene, billedet er gavemærker også derfra
engelvinger matten har jeg lavet som skærerfil til min silhouette og skåret så den passede i størrelsen til gavemærket.


Udfordringsbidrag  til engelsk blog scandinavian style og i rød og hvid.


Et kort lavet af en fil købt hos Silhouette America, tilføjet en bjælde og snefnuglabel


Endnu et hurtigt lavet kort med Søsterene Grene papir og gavemærker, denne blog er jeg ret vild med designet i, dog er arkene med billder ret mørke og triste, men til 15 kr for 20 ark så er det ok ikke at få disse brugt.



Et par posekort er det også blevet til , poserne er fra Kreative fornemelser  og lidt papir rester, jeg er ret glad for at lave posekort, man får et dejligt stort skrivefelt på denne måde, eller jeg kan lægge et helt A4 papir i posen.

 Chai dåser i forklædning

En dåse lavet til pigerne på Cafe T , i Køge  en stor Chai te dåse har fået ny forklædning. låget var også pyntet med hjemmelavede roser glemte dog at få taget billede at dette.


Endnu en Chai dåse i ny forklædning, denne gang med kaffetema, lavet på bestilling




Evighedskalendre

En evighedskalenderbogr til en dejligkvinde.  Bog med 12 sider en til hver måned og med en lomme hvori jeg har sat et kort, samt evighedskalender på lommen til at skrive fødselsdage og andre dage der skal huskes på. bag i bogen er lavet en lomme hvor i jeg lagt små og store tags til gave.


Sytema og lavet i Riddersholm papir