Sider

onsdag den 30. januar 2013

Rose freebie

Så er det onsdag igen, her i huset er der travlhed, Maja har sin sidste arbejdsdag på det ny teater. Vi har de sidste dage fået flyttet hendes ting hjem og fået gjort hendes lejlighed ren så den nu er klar til at hendes lejer kan flytte ind til den 1. På fredag holder vi en lille afskedsfest for hende for de nærmeste venner og familie og den 6 går turen til Australien for hende.


Men selv om tiden flyver her skal der da lige en freebie eller to på til jer at downloade. Jeg syntes jeg manglede et rigtigt rosenblad til mine store hjemmelavede roser, har lavet denne skærefil af et photo af et rosenblad, lidt photoshop arbejde inden det blev hentet ind i studio og lavet til skærerfil


Download udløbetDownload udløbetHer er et eksempel på rosen og bladet, jeg har lavet en matte til rosenbladet uden udskæringer som er med i download filen men den er ikke vist her, lige som det er den lyserøde rose der er download til , den røde er kun med 6 buer.

Her er en lille vejledning til rosen

3D Rose 
Skær rosen i den størrelse du ønsker.
          
Tag blomst med 1 klip. Lim bladene sammen ved klippet, gør det samme med blomsterne med 1- 2 og 3 udklippede blade så de dannersmå  skåle. 

Tag alle delene og rul bladene bagover, så de får fin kurveRul de 3 blad afskæringer sammen på den lange led            

Kom en god klat flydende lim i blomst som er uden hul i spidsen, sæt blomst                          Med 1 udklippet blad indeni, sæt den med 2 udklippede blade i næst, de 3 udklippede blade andre til sidst puttes de afskårende stumper med 3 -2 og 1 bue i, kom lim i efter hånden som du kan se der mangler lim, lad rose tørre. Rul kanterne så de ser pæne ud med strikkepind eller over penselskaft, og giv den glossy eller glimmer langs kanterne. 

God arbejdslyst

3 kommentarer:

  1. Tusind tak for de smukke roser og blade:)

    SvarSlet
  2. Jeg har lige fået øje på alle dine fine downloads til sillen. Er det virkelig for sent med denne her ?? :) Den/de er så fine :)
    Tak for filerne ovenover :)
    Mvh Rikke

    SvarSlet