Sider

onsdag den 19. oktober 2011

Foldeud æske




Æsken er inspirations bidrag til Vintage udfordringen nr 30, lav et monokromatisk design, dvs at bidraget skal være i en farvenuancer, det er tilladt at sætte sort og hvidt ind. æsken er 6 X 3 inch

Papiret er Vivi Gade fra serien Oslo, ideen med de små skuffer er at bruge den til værtindegave og putte små hyggelige ting i skufferne, evnt små scrap ting og pynt

lørdag den 1. oktober 2011

Foldealbum med turturial



Inspirationsbidrag til udfordring 29 hos Vintage udfordringen, hvor jeg har lavet en lille TUT, min første af slagsennu håber jeg den er forståelig. Albummet er lavet i  dobbeltsidet papir, jeg har valgt at bruge papir fra Maja Design serien ”Sommertider” med 4 manilla tags et lille hurtig album.

50 års fødselsdagskort


Treestepper kort til min søde veninde Tinna der bliver 50 år idag, til hende kan det næsten ikke blive romantisk nok. Jeg har brugt Webster papir, bazzilkarton, udskæringer fra silhouetten, blomster fra wild orchid, tekststemplet er fra Scrapper DK og lidt knapper fra BGM, tror stilen i dette kort lige er Tinna.

Housewarming kort




Et hurtigt lille kort til housewarming hos min datter og svigersøn, papir serien Honey i'm home fra Bella, syntes bare teksterne var så fine netop til dem da min svigersøn er fra holland og der bliver talt engelsk i deres hjem.