Sider

onsdag den 20. april 2011

Åh jeg er glad for min silhouette

Mandag morgen fik jeg besøg af de Scrappe koner fra Greve, det var så hyggeligt vi lavede kort hele dagen og igen denne mandag smuttede tiden for os og pludselig var det sidst på eftermiddagen og vi måtte stoppe.

Jeg selv fik ikke lavet så meget mens scrap konerne var her, men da de var gået skulle jeg lige prøve at skærer mine seneste indkøb fra silhouette, lidt giner og andre vintage udskæringer. Ginerne fik en plads med det samme på et par manilla tags, sammen med papir fra October Afternoon. Jeg er så vild med at man bare kan skærer i lige den størelse der passer til ens projekt. Jeg skåret ginerne i kraft karton og sværtet dem med dristress ink bagefter er de blevet embosset med clear embossing fra ranger.






mandag den 11. april 2011

Trishuttercard

Jeg har længe gerne ville prøve denne teknik med at folde kortet i modsat retninger, syntes det er så fint at kortet kan stå op på den måde. Jeg har til dette kort brugt rester fra Basicgrey serien Origins og lidt udskæringer fra silhouetten, jeg er imponerte over hvor detaljeret og tyndt den kan skæret, fugleburet er ikke revet i stykker det er sådan lidt flosset i skærefilen.

Lukket

Og her stående

Igår var en dag hvor jeg prøvede lidt af de ting som jeg havde fået ideer til via nyhedsbreve, bla.  kortet ovenover og denne rose som er lavet af 4 scallopcirkler som vist ved siden af rosen, ideen er fra et nyhedsbrev fra et engelsk kort magasin, den er lavet af ubleget karton sværtet i kanten, en ret enkel og hurtig blomst at lave. denne her er ca 5 cm i diameter, men jeg har lavet nogle helt ned til 2 cm i diameter, det er selvfølgelig lidt mere pillearbejde men fine ser de ud.


 

fredag den 8. april 2011

Endelig har jeg igen fået lavet lidt

Det er længe siden jeg har fået blogget noget, for ikke at sige fået set hvad andre har blogget. Jeg har været igang med den store renovering af gæstetoilettet som har taget meget tid og energi.

I  mandags havde jeg 7 skønne kvinder til et lille kursus i at pynte manillatags, de var super effektive alle nåede at få lavet 4 tags, hygget og drukket te, kaffe og spist boller, det var en super hyggelig aften.

Tirsdag morgen fik jeg besøg af 2 piger Jean fra Slagelse og Jeannie fra Næstved til scraphygge og endelig lykkes det mig at få lavet LO'et af Gizmo's førsteklipning færdigt, puha hvor har det været svært at få hul på


 Nu hvor der var kommet hul på bylden fik jeg lavet nogle tags til mig selv og min svigerinde, 4 af dem på billedet var dog,dem jeg holdt kursus i og var lavet, men lidt nye er det dog blevet til.