Sider

søndag den 27. februar 2011

Explodingbox

En lille Explodingbox med flyvende sommerfugle
Har længe haft lyst at prøve at lave en æske med svævende ting i, denne er lavet af ting fra min restkasse, papiret er stemplet med Hero art og Artemio stempler, ville gerne have en grøftekant fornemelse. Sommerfuglene er også Artemio som er farvelagt med distress ink. Sommerfugle og blomster inde i æsken svæver på tyndt plast. Vil bruge æsken til indpakning af charms armbånd til vores venners datter, lægger det ned mellem de svævende sommerfugle. sætter en tag på en af siderne og vupti en anderledes indpakning






Tag Tuesday





Mit bidrag til udfordringen hos Kard Krazy. Udfordringen lød: Create a tag that uses postcards, has the word postcard, etc. Jeg har brugt rester fra kassen samt et post card stempel. 

onsdag den 23. februar 2011

Kortmester udfordring 1

 

Mit bidrag til kortmester udfordringen hos Scrapsisters Jeg valgte at lave vintageudfordringen hvor der skal bruges min 2 blomster og 2 sværter, der var valg mellem drengekort hvor der skal bruges min 4 farver fra oplæget eller kort med 2 stempler.

Mit bidrag er et easelkort, papiret er Inkido og Pion design, roser og blomster, filmstrimmel fra Tim Holtz, knapper fra kassen som har fået lidt sværte i kanten, alt er sværtet med disterss ink enten vintage photo eller fired brick.

torsdag den 17. februar 2011

Afslapning

Det er en kold tid som vi lever i ............................, syntes den lille Gizmo ihvertfald, for en lille hund uden underuld er det lidt svært at holde varmen, men han bor jo hos mig så selvfølgelig tænder jeg op i brændeovnen kun for ham, ok måske ikke kun for ham :-), men det er kun for ham at kurven er flyttet hen til ovnen og han ligger der hele dagen og ser ud til at nyde det.

Exploding box

Denne lille exploding box har jeg lavet til min svigerinde som en lille opmærksomhed til hendes fødselsdag, vi giver ikke gaver til hinandens fødselsdage, men jeg kan godt lige lide at give en lille opmærksomhed i stedet for blot at sende et kort.

Æsken er også mit bud på hvordan jeg har løst udfordringen hos Picture and scrap om at bruge et gammelt reklamebillede som en del af udsmykningen.

Æsken er lille 7 X 7 X 7 cm. papiret er October afternoon The Thrift Shop, rammen er fra Tattered Angels.
Jeg har sat to Ferrero Rocher kugler ned i de 2 huller jeg har lavet i bundæsken.

tirsdag den 15. februar 2011

A Tag on a tag udfordring


Denne tag er lavet til udfordringen A Tag on a tag hos Kard Krazy.  



onsdag den 9. februar 2011

Vintage bog

Denne bog har jeg lavet til Vintage udfordringe Udfordringen lød på at lave en bog efter Sanne's fine vejledning. Jeg har brugt papiret fra Pion design serien forglem mig ej.

Jeg har brugt pynt fraTim Holtz, div´blomst bla. en lille hjemmelavet hortensia, guld embossing, forglem mig ej serien  samt Martha Stewart punch


Bogen lukkes med velkobånd bagpå


Indeni har jeg sat et lille kort til en hilsen som holdes på plads af uret of halvcirkelen men kan tages ud

Kort til manden der ikke orker blomster og flæser





Syntes jeg manglede nogle kort til mænd uden blomster pynt, men syntes det er svært fandt dog på disse 2 enkle og mandige kort. Til disse har jeg brugt brunt karton og Graphic45 papir fra Gentelman serien, Cigarmavebælter og gamle knapper fra Mormors knapæske som jeg har arvet, åhh der er så mange fantastiske knapper i den æske.

tirsdag den 8. februar 2011

Små fine Hortensia

Små fine Hortensia



Disse små fine Hortensia har jeg lavet efter en turturial hos Penny Duncan, hun har så fine ting, hun har også en del gratis skærefiler.